00 Usluge

Čišćenje

Možemo da vam ponudimo profesionalno i pouzdano čišćenje. Za svakog klijenta, nakon obilaska objekta, dogovaramo optimalni obim usluge i u skladu sa njegovim budžetom.

DDD usluge

Za kompletno higijensko održavanje poslovnih prostorija i objekata, AVB team vam nudi usluge deratizacije, dezinsekcije i dezinfekcije

Facility usluge

Facility usluge predstavljaju koordinaciju ljudskih resursa, znanja i veština, opreme i operativnih aktivnosti u realnom radnom okruženju, na svakodnevnim zadacima održavanja i upravljanja jednog poslovnog objekta.

Obezbeđenje

AVB Team pruža profesionalne usluge u oblasti fizičko-tehničke zaštite imovine i lica poštujući principe savremenog poslovanja.

Održavanje zelenih površina

U mogućnosti smo da vam ponudimo vrlo različite usluge iz oblasti upravljanja otpadom. Zakonska regulativa u oblasti upravljanja otpadom usvojena je maja 2009. godine

Papirna galanterija

U ponudi imamo papirnu galanteriju iz sopstvenih proizvodnih pogona, kao i ostali potrošni materijal, vrhunskog kvaliteta.

Pet friendly

U sklopu koncepta drštvene odgovornosti kao i održivog razvoja, ponosni smo da pomenemo da nam je cilj da svojim zaposlenim omogućimo najkvalitetnije uslove rada.

Property management

Property menadžment i usluge predstavlja predviđanje i izvršavanje svakodnevnih zadataka potrebnih za pravilno funkcionisanje jedne komercijalne nekretnine, odnosno poslovnog objekta.

Rodna ravnopravnost

Rodna ravnopravnost je načelo socijalne filozofije koje podrazumeva jednakost muškaraca, žena i osoba drugačijih rodnih identiteta u društvenom i političkom životu.

Pin It on Pinterest

Share This