00 O nama

img-01
img-02

About Us

AVB team je preduzeće koje uspešno posluje od 2010. godine.

Сleaning 90%
Organization 80%
Repairs 70%

AVB team je preduzeće koje uspešno posluje od februara 2010. godine. Naši počeci su vezani za distribuciju proizvoda iz AFH programa, kao i za proizvodnju ubrusa i toalet papira u listićima.

Od osnivanja pa do današnjeg dana AVB team je preduzeće sa više od 200 zaposlenih koji svakodnevno  pružaju svoje usluge na preko 300 objekata na celoj teritoriji Srbije.

8570

Carpets Cleaned

9720

Successful Projects

7560

Happy Customer

150

Cleaning Staff

8+ godina iskustva

img-02

Zašto izabrati nas?

Najbolja profesionalna kompanija za pružanje usluga

AVB team se trudi da kvalitetom usluga opravda poverenje klijenata i proširi saradnju. Znamo da zadovoljan klijent i poverenje koje gradimo dovode do kvalitetnije saradnje, a to je ono na čemu insistiramo i zadovolnji smo kako izgleda.

  • AVB team je preduzeće koje uspešno posluje od februara 2010. godine. Naši počeci su vezani za distribuciju proizvoda iz AFH programa, kao i za proizvodnju ubrusa i toalet papira u listićima.
  • Kao moderno preduzeće, koje u potpunosti razume tržišne prilike i koje je spremno da odgovori na sve zahteve klijenata, uspeli smo da zadobijemo njihovo poverenje i iz godine u godinu višestruko povećamo promet.
  • 2011. godine smo proširili proizvodni pogon savremenom, industrijskom mašinom, zavidnog kapaciteta koja izrađuje listiće visokog kvaliteta i može da zadovolji potrebe i najzahtevnijih i kupaca.
  • Od 2012. godine isporučujemo klijentima papirnu galanteriju (papirne ubruse, toaletni papir), kako iz sopstvene proizvodnje, tako i od renomiranih i pouzdanih proizvodjača
  • Od 2013. godine pružamo DDD usluge (deratizacija, dezinsekcija, dezinfekcija)
  • Od 2013. godine pružamo usluge iz oblasti upravljanja otpadom
  • Od 2015. godine pružamo usluge property menadžmenta i facility menadžmenta

Zatražite profesionalnu & pogodnu
procenu za Vaše potrebe

KVALITET

Sertifikati

AVB team izuzetno mnogo pažnje poklanja kvalitetu svojih usluga i zadovoljstvu klijenata:

Pin It on Pinterest

Share This