Obezbeđenje

AVB Team pruža profesionalne usluge u oblasti fizičko-tehničke zaštite imovine i lica poštujući principe savremenog poslovanja. U paleti svojih usluga AVB Team vam nudi fizičko obezbeđenje, monitoring, mobilno obezbeđenje i obezbeđenje javnih skupova. Takođe AVB Team Vam nudi i kombinaciju vrsta obezbeđenja.

Svojim kadrovskim i tehničkim potencijalom spremni smo da odgovorimo na najsloženije zahteve kilijenata po pitanju bezbednosti postavljajući visoke standarde kvaliteta usluga. Okupljamo profesionalno obučen kadar kojim rukovodi tim profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima bezbednosti.

Primenom savremenih metoda, tehnike i procedura u radu nastojimo da iskažemo svoja visoka stremljenja u svim oblastima zaštite. U skladu sa tim možemo Vam ponuditi kompletan sistem bezbednosti koji podrazumeva optimalnu i racionalnu organizaciju ljudstva i tehnike, sa garancijom kvalitetne usluge i minimizacijom Vaših troškova.

Tehnička zaštita

„Definicija: tehnička zaštita je obezbeđenje lica i imovine koje se vrši tehničkim
sredstvima i uređajima, njihovim planiranjem, projektovanjem, ugradnjom i
održavanjem.“
Sve sisteme tehničke zaštite možemo da vam ponudimo u saradnji sa našim partnerima.

Video nadzor

Sistemi video nadzora su sastavni deo fizičkog obezbeđenja, radimo sa vrhunskom opremom raznih proizvođača.

Interfoni/interkom sistemi

Koristimo opremu najpoznatijih firmi i rešenja koja nudimo imaju dobar dizajn i pouzdan rad.

Alarmni sistemi

Alarmne sisteme koje radimo možemo podeliti u tri grupe: žičani, bežični i sistemi integrisani sa video nadzorom.

Kontrola pristupa

Od sistema koristimo nekoliko poznatih dobavljača, a takođe su implementirana rešenja evidencije radnog vremena i kontrole redarske službe.

Automatska dojava požara

Ove sisteme radimo sa vrhunskom opremom, imamo širok spektar ovih sistema. Detekcija eksplozivnih i toksičnih gasova, kao i za detekciju zemnog gasa.

PROFESIONALNA KOMPANIJA ZA PRUŽANJE USLUGA

Od osnivanja početkom 2010. godine, kada smo počeli sa pružanjem usluga, pa do današnjeg dana AVB team je preduzeće sa više od 500 zaposlenih koji svakodnevno pružaju svoje usluge na preko 400 objekata na celoj teritoriji Srbije.

Pin It on Pinterest

Share This